Consult & Workshop

Coaching, consult, massage of workshop!

 

Mijn praktijk zit in hartje De Pijp, in Amsterdam. Wanneer je langskomt bespreek ik je vraag, je behoefte en je doel. Onze kennismaking, de intake, is kosteloos. Hierna zijn de afspraken 90 euro per uur. Een sessie duurt één tot anderhalf uur.

 

Een sessie kan een persoonlijke coachingsessie zijn, waarbij ik vooral kijk naar hoe het nu met je gaat, waar jouw behoefte ligt en wat je doel is. Elke sessie kan per persoon verschillen. Iedereen is uniek, elke behoefte is anders; daarom is elke aanpak verschillend. Gemiddeld zijn er vijf sessies nodig om je doel te behalen en weer verder te gaan. Soms zijn één of twee sessies ook genoeg voor een specifiek onderwerp.

 

Bij loopbaancoaching is er vaak sprake van een traject van gemiddeld vijf tot zeven sessies. Coaching wordt in veel gevallen door je werkgever vergoed. Zie ook de zakelijke mogelijkheden.

 

Naast lifecoach, werk ik als Gezins- en kindercoach. Ik coach ouders en ondersteun kinderen bij de specifieke problemen, behoeften en vraagstukken die binnen een gezin opkomen. De kosten zijn 90 euro per sessie.

 

Ik ben gespecialiseerd in ayurvedische massages. Heb je specifieke gezondheid- of voedingsvragen, dan zal ik je Ayurvedische constitutie onderzoeken. Vervolgens geef ik je richtlijnen voor een gezond en vitaal voedingspatroon en levensstijl. Ayurvedische massage met warme etherische oliën werkt therapeutisch, het is rustgevend en heilzaam voor lichaam en geest. Een massage behandeling duurt anderhalf of twee uur, kosten 90 of 120 euro. Verder bied ik consult aan op het gebied van gezondheid, voeding, en levensstijl.

 

Wil je in korte tijd grote stappen maken? Check dan de workshops. Regelmatig organiseer ik workshops om de verdieping en intensiteit van je eigen ontwikkeling te vergroten. Ben ik de persoon die JIJ zoekt? Het is belangrijk dat er een mooie match is tussen jou en mij. Kom daarom gerust langs voor een kennismakingsgesprek, of bel me voor een vraag of een afspraak.

 

Interesse?

Neem contact met mij op voor een afspraak of een vraag.