Wellness

Wellness

 

Hoe gaat het met je lijf? Ben je vaak moe en uitgeput? Hoe gezond eet je? Hoeveel beweging en balans is er in je leven? Geest en lichaam zijn verbonden en beïnvloeden elkaar continu. Gezonde voeding bevordert de vitaliteit van het lichaam, en van de geest. Beweging houd  lichaam en geest flexibel en vitaal. Beweging, zoals yoga, is een onmisbare factor in een gezond, bewust leven. Meditatie en bewust leven brengt alles samen; lichaam, geest en ziel komen samen daar wanneer je bewust bent van het leven. Kom langs voor een balans-check en kijk waar jij meer energie en vitaliteit in je leven kunt brengen.

 

“Een gezond innerlijk vuur kan alle onzuiverheden door stofwisseling doen veranderen.” Deepak Chopra

 

Gezondheid

Ik bied naast lifecoaching, ondersteuning op het gebied van gezondheid, door het verstrekken van een persoonlijk voedingsadvies en geef ayurvedische massages.

 

Ik werk volgens de holistische natuurgeneeswijze Ayurveda. Ayurveda is de oudste gezondheidsleer ter wereld, afkomstig uit India en is zeer uitgebreid. Ayur betekent lang leven en Veda betekent kennis en begrip. Dus Ayurveda betekent ‘wetenschap van leven‘ en wordt al meer dan 5000 jaar beoefend.

 

Interesse?

Neem contact met mij op voor een afspraak of een vraag.